F.de Jong Schilderwerken uit Surhuisterveen prijswinnaar in landelijke klanttevreden-heidsverkiezing

Winnaar klanttevredenheidsverkiezing

F.de Jong Schilderwerken uit Surhuisterveen heeft zich net als in 2009 kunnen scharen tot de 25 beste vakschilders in Nederland, aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aan- gesloten 370 vakschilders te waarborgen en te controleren.

Alléén schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden toegelaten tot de kwaliteitsorganisatie. De Betere Schilder stimuleert de leden telkens weer om professioneel en gedreven het werk uit te voeren. Deze prijs geeft de winnaars de bevestiging dat ook de klanten overtuigd zijn van de geleverde service en kwaliteit. “Ik ben dan ook zeer trots op het feit dat ik ook mijn klanten het werk waarderen,” aldus de glunderende prijswinnaar.

De klanten van een Betere Schilder weten duidelijk waar ze aan toe zijn en kunnen na het opgeleverde schilderwerk heel gemakkelijk en online een gedetailleerde beoordeling geven van het werk. Op basis van deze beoordelingen wordt de ranglijst opgemaakt. Niet alleen het schildersbedrijf profiteert, alle klanten die aan dit klanten-tevredenheidsonderzoek meedoen, maken namelijk kans op een schildersbon van liefst €500,- !